muziek

Licht en geluid verhuur Tilburg gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres PartyFun heeft naast de evenementen verhuur en ballonnen ook een eigen Sound service met verhuur van licht en geluid. als party sound geluid specialist in Midden-Brabant.  We verhuren de volgende zaken:

Geluidsapparatuur

Ook kunt u bij ons een DJ huren voor de complete muzikale omlijsting van uw feest of evenement!

Voor audiovisuele materialen huren en PA verhuur kunt u dus prima bij ons terecht als een licht & geluid verhuurbedrijf zoekt.

Feest benodigdheden specialist Tilburg e.o.

Party Fun Tilburg is de feestbenodigdheden specialist in Brabant en dan vooral in de regio Tilburg. We kunnen u compleet van dienst zijn als u in Tilburg ( Reeshof ), Goirle, Gilze, Rijen, Alphen, Riel Berkel-Enschot, Loon op Zand, Udenhout, Moergestel, Oisterwijk, Hilvarenbeek  en omgeving woonachtig of gevestigd bent.

Naast ballonnen bieden we ook het volgende om uw feest of evenement te complementeren:

Naast feestverhuur kunnen we ook spellen en attracties leveren voor een compleet feest bij thuis of uw bedrijf:Springkussens

Voetbal spel

Stormbaan en zeskampspelen

Oud Hollandse spellen

Kermis spelletjes

Reuze spelletjes

Kinder spellen

Opblaas spellen

Fun spel

Suikerspinmachine

Popcornmachine

Contact

We hebben kortom vrijwel alles onder een dak voor een grandioos feest. U kunt op deze site de gewenste items direct  direct bestellen en reserveen. Ook kunt u met ons contact opnemen als u dat wilt. Dat geldt ook als u nog vragen heeft en advies nodig heeft. We helpen u graag!

Tel 06 10357402

Info@verhuur-tilburg.nl