tent

Zoekt u een adres voor de verhuur van feesttenten in de regio Tilburg? Wij hebben ze voor u, van 9m2 tot 40 m2 oppervlak. In diverse formaten, van 3*3 meter tot 5*8 meter en groter. Wij hebben PE Tenten maar ook PVC Pro tenten met Brandvertraging certificaat. Ook kunnen we deze naast enkel bezorgen ook op en afbouwen voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Zie verhuur van partytenten voor het complete overzicht en alle formaten.

Party Fun Tilburg is namelijk de feestverhuur specialist in deze regio. Naast feesttentenverhuur bieden we ook de volgende aanverwante zaken om uw feest te compleet te maken:

Zowat alles onder een dak dus voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, communie of verjaardag. We kunnen u compleet van dienst zijn als u in Tilburg ( Reeshof ), Goirle, Gilze, Rijen, Alphen Riel Berkel-Enschot, Loon op Zand, Udenhout, Moergestel, Oisterwijk, Hilvarenbeek  en omgeving woonachtig of gevestigd bent. feest en fun verhuur Brabant

U kunt op deze site direct de gewenste spellen en overige benodigdheden reserveren en boeken. Ook kunt u met ons contact opnemen als u dat wilt. Dat geldt ook als u nog vragen heeft en advies nodig heeft voor uw feest of evenement We helpen u graag!

Contact Tel 013 5422688 Info@partyfun-verhuur.nl