50 jaar

Heeft u een 50 jarige in uw midden en wilt u daar op een prominente manier aandacht aan geven? Een opblaasbare Abraham of Sarah pop voor de deur is dan de perfecte keuze. Wij verhuren ze in diverse soorten en maten in de regio Tilburg. Klik op verhuur opblaasbare poppen voor het assortiment.

Party Fun Tilburg is namelijk de feestverhuur specialist in de regio Midden-Brabant. We kunnen u compleet van dienst zijn als u in Tilburg ( Reeshof ), Goirle, Gilze, Rijen, Alphen, Riel, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Udenhout, Moergestel, Oisterwijk, Hilvarenbeek  en omgeving woonachtig of gevestigd bent.

Naast de verhuur van opblaasbare poppen bieden we ook het volgende om uw feest te complementeren:

Contact

U kunt op deze site direct de gewenste Sarah of Abraham te reserveren en boeken. Ook kunt u met ons contact opnemen als u dat wilt. Dat geldt ook als u nog vragen heeft en advies nodig heeft. We helpen u graag!

PartyFun  XXL  Poppen en feestborden Verhuur 

dit mag niet ontbreken op uw speciale dag ,,een super blikvanger  Laat de helle buurt , vrienden kennissen en familie zien wat er aan de hand is!

van baby xl  jongen of meisje tot super Sarah en Abraham pop .   Maar ook voor huren van Feest en geboorteborden .

Huren van een Rode loper   

rode loper en afzet paal met koord  deze mag toch niet ontbreken op uw opening of super Feest Want bij een welkom op de rode loper krijgt echt iedereen een compleet party gevoel . en wil u echt de top of Fun  , vul het aan met onze ballon pilaren of ballon feest boog 

Deze maken wij in onze Partyfun Balloons  winkel naar ieder persoonlijke wens en kleur . 

Vraag er naar 06 10357402

Bezorgservice :  7 dagen per week: al vanaf € 50,- huur .!

Tel 06 10357402 Info@verhuur-tilburg.nl