Instructies

In de hier onderliggende mapjes vindt u alle Praktische informatie omtrent het gebruik van onze verhuur en attracties.

Heeft u een vraag die u niet in een van deze info instructie mapjes beantwoord ziet neem gerust even contact met ons op of Bel 06 10357402 wij kunnen u veelal dan ook zo verder helpen .

Extra vragen

Wanneer worden de verhuur spullen door party Fun bezorgt ?

Wij hebben een eigen bezorgservice en rijden 7 dagen per week ook op feestdagen . van 8:00 tot 13:00 en 18:00 tot 20:30 uur bij deze bezorging werken wij in blokken van een uur ( b.v. tussen 8:00 en 9:00 ) dit altijd in overleg met u. u kunt zelf bij uw aanvraag al aangeven op welke tijd blok u wil. ( hoe laat moet het klaar staan ) waar wij natuurlijk dan onze rit op in plannen .

bezorging buiten onze bezorgtijden kan enkel op afspraak met meer prijs .

Wanneer moeten de gehuurde attracties retour

De gehuurde attracties worden op de huur dag ook weer door ons opgehaald, ook weer in blokken van een uur tot uiterlijk tussen 20:00 en 20:30 uur komt wel bij ( vol = vol ) wie het eerst komt heeft de meeste keuze !

Voor de gehuurde party benodigdheden telt retour halen de volgende dag dit op afspraak met u . Let hier bij wel op dat bij bezorging in combinatie met een van onze attractie’s, of alles die avond mee retour gaat , of bij deel retour hier voor een extra rit berekend word !

bezorgservice
Zie onze bezorglijst