Huur voorwaarden Party Fun verhuur.

* Al onze prijzen zijn per stuk en per dag mits Anders vermeld, De betaling dient betaald te zijn, minimaal een dag voor levering per bank. of bij afhalen / bezorging contant.

* Bezorg en ophaal kosten zijn niet in de huurprijs inbegrepen.
Wij bezorgen al onze spullen 7 dagen per week met onze eigen bezorg service ( vanaf € 50,- ex. btw aan huur ) voor onze bezorg tarieven . ( zie bezorg lijst)

*De huurder dient altijd bij ontvangst de gehuurde goederen zelf te controleren, en evt. beschadigingen direct aan ons te melden, ( dit voor het in gebruik nemen van de goederen )
Huurder verklaart de huurgoederen, in goede staat te hebben ontvangen met een ( Handtekening )

* Beschadiging, verlies, diefstal, breuk aan goederen , door welke oorzaak dan ook, tijdens de huurperiode, is altijd voor de rekening van de huurder, met daar bij ook de evt., uit schade voort komende kosten .
( LET OP : dit is niet uw borg bedrag ! ) De huurder verplicht zich, voor de goederen in te staan, ( en verzekert te zijn )

* Het is de huurder niet toegestaan zonder toestemming van de verhuurder, de gehuurde goederen onder te verhuren of door te geven, en of anders te gebruiken dan daar voor bedoelt . en deze ( bij afhaal ) terug bezorgt op de vermelde tijd en datum zoals op de boeking is aangegeven.

* Huurgoederen dienen na gebruik te worden schoongemaakt ( mits anders vermeld ) indien gehuurde spullen niet schoon terug komt , worden hier voor schoonmaakkosten in rekening gebracht. dit met een minimaal bedrag van € 20,- Excl. btw

* De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan als gevolg van of in verband met gebruik van de gehuurde goederen. ( de Huurder neemt deze aanspraak op zich )

* Alle door ons uit gegeven offertes zijn vrijblijvend en kunnen ten alle tijden zonder opgave van reden door ons worden ingetrokken.
Party Fun behoudt het recht, vervangende items te leveren indien er sprake is van mankementen aan het materiaal.

* Bij leveren en/of retour halen van goederen op een afgesproken tijd dient de huurder, zorg te dragen voor een vrije doorgang ( 90 cm voor Springkussens ) en/ of een vrije plaats op de begane grond, waar goederen moeiteloos geplaatst en opgehaald kunnen worden. ( Mits vooraf anders over een gekomen )
Is dit niet het geval dan wordt hier voor € 37,50.- excl. 21% btw, per uur per persoon in rekening gebracht.

*KOSTEN ANNULERING
Bij annulering wordt altijd een bedrag van minimaal € 25,- excl. 21% btw in rekening gebracht .
Bij annulering minder dan een volle week, 50% , bij minder dan 1 dag zal dit een bedrag van 95%, over de totale huur prijs zijn. Dit met een minima van € 50,- exclusief 21% btw. ( dit met uitzondering op attracties en springkussens, bij meer dan 60% kans op regen ) u kunt dan gratis over boeken naar een nieuwe datum . Deze neerslag kans word bekeken vanaf 24 uur voor huur termijn.!

Bij het geven van een opdracht of Prijs aanvraag : gaat u altijd akkoord met deze/onze huur voorwaarden

Deze voorwaarden zijn gelezen door huurder :

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)