Veilig gebruik

VEILIGHEIDSREGELS LUCHTKUSSENS/SPRINGKUSSEN

Hieronder staan de veiligheid regels die gelden, voor en tijdens het gebruik van een spring en luchtkussen.

Laat het kussen op een vlakke, en het liefst zachte ondergrond (gras) plaatsen.

Het luchtkussen dient verankerd en gecontroleerd te zijn, ( voor de in gebruik namen ) een lucht /Springkussen dient altijd onder toezicht te blijven van een meerderjarig persoon  (met kennis van deze regels ) en mag nooit onbeheerd achter gelaten worden.     Betreden van het luchtkussen is altijd op eigen risico!

  • Dek bij regen of vochtig weer de stroom aansluiting af  maar ( niet de blower )                          bij stroom uitval, begeleid de gebruikers zo snel mogelijk van het luchtkussen af.
  • Bij windkracht 5 of meer dient het luchtkussen direct buiten gebruik te worden genomen ( Bel altijd direct onze bezorgservice ) 06 10357402  LET OP : Het luchtkussen dient altijd vrij te zijn van gebruikers, alvorens de stekker eruit mag.
  • Bij extreem warm weer raden wij deelnemers aan, beschermende kleding te dragen ter voorkoming van schaaf en of brandwonden. ( Nooit met water op het kussen )
  • Een Springkussen is bestemd voor kinderen tussen de 3 en 16 jaar tenzij andere leeftijden vermeld staan, dit met een maximaal aangegeven aantal ( Een luchtkussen betreden onder invloed van Alcohol, drugs etc. is ten strengste verboden ) 
  • Er mag NIET met schoenen, etenswaren, drank, snoep, kauwgum, schmink, confetti, scherpe voorwerpen, sleutels, telefoons of dieren etc. op het kussen.
  • Gebruikers die zich niet aan de spelregels houden dienen hierop altijd door de begeleiding aangesproken te worden, of van het luchtkussen verwijderd te worden.
  • Het is NIET toegestaan om op dak en randen te klimmen, salto’s en bommetjes te maken, elkaar te duwen, tegen de wanden aan te lopen of springen en van de glijbaan af te springen hierdoor loopt men het risico gelanceerd te worden                   nooit met je hoofd naar beneden glijden, en let er op dat het glij gedeelte vrij is en blijft voor de volgende gaat glijden . Ook het voor bed is bedoeld als opstap en niet als speel gedeelte . 
  • De huurder en gebruikers van Stormbanen, Springkussens en of andere luchtkussens kunnen op geen enkele wijze Party Fun  aansprakelijk stellen, voor schade of letsel welke tijdens het gebruik ontstaat aan goederen en personen.
  • De huurder is aansprakelijk voor alle schade welke is ontstaat tijdens of aan het gehuurde object of vermissing hiervan in de huurperiode.

Party Fun Events en Verhuur Tilburg :