Suikerspin huren

Gebruik van de Suikerspin machine.

1. Zorg dat de suikerspin bak over de draai kop goed vergrendeld word aan de machine en de veiligheid kap er is op geklikt.

2.vul de draai kop met suikerspin suiker en zet op de Machine de Knop  “power en heat” aan. Deze gaat begint te draaien en de spin kop begint op te warmen. ( Dus let op niet aan komen Heet ! )

3. Laat de machine nu bij opstart 3 a 4  minuten draaien/opwarmen voordat u ziet dat deze langzaam gaat beginnen met spinnen

4. neemt een stokje tussen duim en wijsvinger en maakt een draaiende beweging . tegelijkertijd maakt u met u arm een draaiende beweging in de ronde aluminiumschaal. Dit is even oefenen  maar u zult zien  dat u dit binnen enkele minuten onder de knie heeft.

5. Als het spinnen minder wordt ( de Suiker op raakt ) maar u wilt nog meer suikerspinnen maken schakel dan de power knop even uit en laat deze eerst wat uit draaien

6. u kunt nu met het schepje de draai kop weer vullen met suikerspin suikeren zet de powerknop weer aan de machine is nu nog warm dus zal vrijwel gelijk weer verdergaan met spinnen .

7. als u klaar bent met suikerspinnen maken, laat dan de machine 3/4 minuten  (nooit langer) leeg draaien. Zodat er geen suiker in de draai kop meer zit. Als u later weer suikerspinnen wilt maken begin dan weer bij stap 2.

9. LET OP: gebruik alleen de bij geleverde originele suikerspin suiker.

Schoonmaak instructies ..!

1. Bent u klaar met suikerspinnen maken, Laat de machine enkele minuten leeg draaien zie 7

2. laat dan eerst de machine 10 minuten afkoelen.

3. Daarna kunt u de  ronde aluminiumschaal met veiligheid kap van de machine demonteren, en onder de kraan met warm water en een zacht sponsje schoonmaken.

4. neem ook de machine zelf met een zachte iets wat vochtige doek af.

5. LET DAAR BIJ OP: kom NOOIT met water aan de draai kop ( ook niet voor schoon te maken ) Deze kan daar Echt niet tegen .!